Keurmerk webwinkel
5/5
In deze blog delen wij de 3 meest gekozen vleeskruiden voor uw vlees! Wist u dat wij een ruim assortiment met kruiden hebben voor vlees, maar bijvoorbeeld ook voor vis? Daarnaast zijn onze kruiden vrij van zout en e-nummers! Onderstaande kruiden vind u naast op onze webshop, natuurlijk ook in onze kraam op de markt!
  1. Boerenvlees kruiden
    De topper onder de vleeskruiden. Bent u op zoek naar de beste Boerenvleeskruiden voor uw keuken thuis of voor uw restaurant, of horecabedrijf? Bij ons bent u aan het juiste adres. Onze Boerenvlees kruiden zijn gemaakt volgens authentiek recept en bereid uit natuurzuivere grondstoffen zonder toegevoegd zout en kunstmatige smaakstoffen. Daarnaast bevatten onze boerenvleeskruiden ook geen kunstmatige kleur- en geurstoffen. Boerenvleeskruiden zijn uitermate geschikt voor het op smaak brengen van alle soorten vlees en stoofpotten. Ook heerlijk als toevoeging in uw eigengemaakte jus. Als u deze boerenvleeskruiden hebt gebruikt, wilt u niks anders meer.
  2. Kip Kruiden
    Onze kipkruiden geven je gebraden, gebakken en gegrilde kip een heerlijke gekruide smaak.Maar deze verse kipkruidenmix kun je niet alleen gebruiken om je kipfilet van een heerlijk smaakje te voorzien, maar ook bijvoorbeeld lekker om over gebakken aardappels te strooien.Ook zijn kipkruiden prima te gebruiken in dipsausjes. Kipkruiden van Megro zijn zonder zout en e-nummers.
  3. Piri Piri kruiden
    Piri Piri is een zeer populair kruidenmengsel in de Portugese keuken. Letterlijk betekent piri piri rode peper in het Swahili. De Portugezen brachten heel vroeger de rode pepers van Amerika naar Afrika. Uiteindelijk is vanuit Portugal de piri piri wereldwijd verspreid. Het is een sterke kruidenmix met chilipepers. Gebruik onze Piri Piri kruidenmix om de echte Portugese kip piri piri te maken. Om een eenvoudige Portugese kip piri piri te maken, kunnen de kipdelen met dit kruidenmengsel, wat olijfolie en limoensap worden vermengd en daarna kan het zo de oven in.
De waardering van megrokruiden.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 60 reviews.