Keurmerk webwinkel
5/5

Nog 6 weken en dan is het alweer moederdag! Geeft u uw moeder ook een moederdag cadeau? De moederdag cadeau’s zijn weer verkrijgbaar in de kraam! Ook leuk om te geven op bijvoorbeeld een verjaardag of als blijk van waardering voor die lieve vriend of vriendin. Wij maken diverse pakketjes welke u zelf kunt samenstellen. Denk hierbij aan een paar heerlijke verse thee smaken zoals bijvoorbeeld de Earl Grey of de Mango Thee. Alle mogelijke smaken thee vindt u op onze webshop of bij ons in de kraam op de markt.

Daarnaast maken wij ook leuke cadeaupakketten met verse kruiden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooi pakketje met heerlijke steak peper kruiden voor over de biefstuk of bijvoorbeeld kaneel voor door de yoghurt of een verse appeltaart. Wij hebben een zeer breed assortiment met kruiden en denken graag met u mee om tot een leuk divers pakketje te komen, welke wij leuk voor u inpakken!

Op vrijdag zijn wij te vinden op de Markt Emmen en op zaterdag op de De Hoogeveense Markt. Daarnaast versturen wij binnen maximaal 2 werkdagen onze webshopbestellingen. Wilt u er zeker van zijn dat uw last minute cadeau nog op tijd bij u binnenkomt? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Indien u zelf een pakketje wilt samenstellen vraag gerust naar de mogelijkheden. U kunt eenvoudig een berichtje achterlaten op onze webshop via het contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen via 06-28105535.

Nog een leuk feitje vanuit ons; wist u dat wanneer u uw verse niet-zwarte thee in kokend water van 100 graden stopt, de thee vaak verbrand en hierdoor een bittere smaak kan krijgen? Wij adviseren dan ook om de thee minimaal af te laten koelen naar 80 graden voor een optimale smaakbeleving. Wel zo lekker! Voor de zwarte thee kunt u gewoon 100 graden hanteren.

Zien wij u binnenkort op de markt?

Moederdag cadeau Megro kruiden!
De waardering van megrokruiden.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 60 reviews.