Keurmerk webwinkel
5/5

Over ons Megro Kruiden

Op deze pagina vindt u alles over ons, Megro Kruiden! Al ruim 35 jaar staan wij voor u klaar, zowel fysiek op de markt als via onze webwinkel. 
Ger van der Meulen is Megro Kruiden 35 jaar geleden begonnen en ik, Maureen Arends heb dit in 2016 van hem overgenomen. Doordat ik al veel ervaring had opgedaan zag ik het als een mooie kans om het bedrijf van Ger over te nemen.

 Wij hebben een ruim assortiment met hele specerijen, maar ook gemalen of gemengde specerijen. Daarnaast bieden wij groene kruiden aan maar ook een zeer breed assortiment met thee. Verder hebben wij een zeer breed assortiment met zoutloze kruiden. Met onze jarenlange expertise helpen wij u graag bij het aanschaffen van uw kruiden. U vindt ons op vrijdag op de markt in Emmen en op zaterdag op de markt in Hoogeveen.

Naast dat wij op vrijdag en zaterdag op de markt te vinden zijn, staan wij in het Noorden op verschillende markten in het voor- en najaar. Het actuele overzicht van de jaarmarkten vindt u op onze site hier; jaarmarkten.

Tevens hebben bedrijven bij mij ook de mogelijkheid om samen een leuk (kerst)pakket samen te stellen voor de medewerkers. Denk hierbij aan een leuk pakket met thee of specerijen. In overleg is veel mogelijk en ik denk graag met u mee.

Ook voor speciale dagen zoals Moederdag, Vaderdag of een verjaardag bieden wij diverse cadeau pakketten aan. Deze kunnen in overleg worden samengesteld, naast dat er ook pakketten aanwezig zijn in de kraam op de markt. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Algemene bedrijfsgegevens

Telefoon: 06-28105535
Email: Megrokruiden@gmail.com
KVK: 66098173
BTW-nummer: 222298790B01

De waardering van megrokruiden.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 60 reviews.